KIS – CNC SERVICES

Service Engineer

In de functie van Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van allround (preventief) onderhoud, reparaties, (deel)revisies en het verhelpen van storingen aan met name verspanende machines op locatie bij de klant.

Locatie: Vaste locatie bij de klant (Twente of Rotterdam)
Opleiding: MBO 4+ Elektrotechniek, Werktuigbouw, Mechatronica of Besturingstechniek

Jouw verantwoordelijkheden:

 • In de functie van Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het, op een vaste locatie in Twente of Rotterdam, zelfstandig uitvoeren van allround (preventief) onderhoud, reparaties, (deel)revisies en het verhelpen van storingen aan met name verspanende machines op locatie bij de klant. Deze werkzaamheden worden aangestuurd vanuit een Technische Dienst.
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het doelmatig opsporen, analyseren en het verhelpen van storingen in machines en installaties. Met name op het mechanisch en elektronisch gebied van de machine. Aan de hand van de opdrachtbonnen die je vanuit de TD toegewezen krijgt, verricht je jouw werkzaamheden op deze locatie.
 • Je bent hét aanspreekpunt voor de klant en draagt bij aan een stabiele relatie tussen de klant en KIS CNC Services.
 • Je weet de diensten van KIS vaktechnisch op de juiste manier bij de klant aan te bieden.

Wie zoeken we?

 • Een diploma op minimaal niveau 4, bij voorkeur richting Mechatronica, Elektrotechniek of Besturingstechniek.
 • Gedegen mechanische en/of elektrotechnische kennis.
 • Aantoonbare werkervaring in de industriële dienstverlening.
 • Je bent een techneut met passie voor de techniek en je bent bereid om tijd te investeren in het opdoen van nog meer kennis via o.a. cursussen en kennisbijeenkomsten.
 • Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, daarnaast ben je flexibel en leergierig.
 • Je bent correct in de omgang met klanten en je bent in staat om zelfstandig (binnen de kaders van de opdrachten) te opereren.

Wat bieden wij jou?

 • Teamgeest: Je wordt onderdeel van een warm, deskundig team met collega’s waar je op kunt bouwen en vertrouwen.
 • Waardering: Een royaal salaris, variërend van € 3.286 tot € 4.670 afhankelijk van je ervaring, en voordelenpakket op maat..
 • Een smartphone en laptop. Een auto is eventueel bespreekbaar.
 • Tijd voor ontspanning: 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen (CAO Metalektro)
 • Ontwikkeling: Opleidingsmogelijkheden om je carrière een boost te geven (KIS Academy).

KIS Group staat bekend om haar expertise in hijsinstallaties. We zijn een dynamisch en innovatief bedrijf waar teamwork, passie en klanttevredenheid centraal staan. Werken bij KIS betekent werken bij dé specialist in hijs- en hefmiddelen, CNC techniek en Kraanbouw. Met 6 vestigingen in Nederland met 150 medewerkers en een regionale aanpak bieden we onze klanten de optimale ontzorging en continuïteit van hun bedrijfsprocessen. 

KIS CNC Services is een toonaangevend servicebedrijf voor productiemiddelen in de (maak)industrie, gespecialiseerd in metaal- en kunststofbewerkingstechniek. Wij leveren meetbare toegevoegde waarde door het inzetten van hoogwaardige onderhoudsexpertise, waarbij wordt gestreefd naar het realiseren van de laagste integrale productiekosten. Dit wordt bereikt middels klantspecifieke onderhoudsconcepten (Excellent Maintenance). Wij bieden landelijke dekking vanuit 3 vestigingen: Hengelo, Rotterdam en Nederweert.

KIS Group Nederland is onderdeel van KIS Gruppen uit Noorwegen, een toonaangevende speler in Noorwegen op het gebied van de besturing en het onderhoud van kranen en hijsapparatuur, met meer dan 20 locaties en ca. 300 medewerkers.

Bij ons ga je jezelf uitdagen, we bieden veel dynamische en gevarieerde taken. De KIS Group ontwikkelt zich voortdurend en heeft competente mensen nodig.

Kom je kennismaken?

Laten we samen een kopje koffie drinken en de mogelijkheden verkennen! Klik hier om te reageren.
Voor meer informatie over de functie kun je een email sturen naar tenniglo@tect.nl of bellen tijdens kantooruren met Frank Tenniglo op 06 51 65 96 72.

Let op: Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde hulp van bureaus is niet gewenst.

Wil je vrijblijvend een kop koffie drinken? Of wil je direct solliciteren? Alles is mogelijk!

Voor meer informatie kun je bellen met Frank Tenniglo op 06 51 65 96 72

Andere vacatures