KIS – HIJS- EN HEFTECHNIEK

Service & Onderhoud

Technische ZZP-ers

Wij zoeken zelfstandige technici die ons willen ondersteunen in de hijstechniek. Om onze klanten flexibel te kunnen blijven bedienen in een nog steeds aantrekkende markt, willen wij een netwerk met zelfstandige technische specialisten opbouwen, die in opdracht van KIS diverse technische werkzaamheden kunnen verrichten bij onze opdrachtgevers.

Locatie: Heel Nederland
Opleiding:
Ervaring

Wat wij te bieden hebben:

  • Technisch interessante werkzaamheden bij diverse opdrachtgevers van KIS. De werkzaamheden kunnen gericht zijn op het zelfstandig uitvoeren van allround preventief onderhoud, reparaties, (deel)revisies en het verhelpen van storingen aan verspanende machines of het verrichten van keuringen en reparaties aan hijs- en hefmiddelen.
  • De klantenkring van KIS is breed; van de gespecialiseerde instrumentenmaker tot internationale gerenommeerde vliegtuigbouwers. Kortom een dynamisch en technisch uitdagend speelveld. De opdrachten zijn eveneens uiteenlopend. Het kan een klus zijn van een dag of een opdracht met een langere doorlooptijd.

Wat jij te bieden hebt?

  • Je bent in het bezit van een MBO diploma op niveau 4, bij voorkeur richting Mechatronica;
  • Je bent VCA-gecertificeerd en certificaten voor het werken met een heftruck en hoogwerker zijn een pré;
  • Je beschikt over mechanische, hydraulische en elektrotechnische kennis aangevuld met kennis van besturingstechniek;
  • Je hebt relevante en aantoonbare werkervaring als Technicus in de industriële dienstverlening;
  • Je hebt kennis op het gebied van metaalverwerkende processen van werktuigen en de daaraan gekoppelde besturingen en/of;
  • Je hebt kennis van de ins en outs van hijs- en hefmiddelen, zowel onder als boven de haak;
  • Je beschikt over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, je bent correct in de omgang met klanten en je bent in staat om zelfstandig (binnen de kaders van de opdrachten) te werken;
  • Je bent leergierig, zelfstandig en flexibel qua inzetbaarheid.

KIS Group staat bekend om haar expertise in hijsinstallaties. We zijn een dynamisch en innovatief bedrijf waar teamwork, passie en klanttevredenheid centraal staan. Werken bij KIS betekent werken bij dé specialist in hijs- en hefmiddelen, CNC techniek en Kraanbouw. Met 6 vestigingen in Nederland met 150 medewerkers en een regionale aanpak bieden we onze klanten de optimale ontzorging en continuïteit van hun bedrijfsprocessen. 

KIS Group Nederland is onderdeel van KIS Gruppen uit Noorwegen, een toonaangevende speler in Noorwegen op het gebied van de besturing en het onderhoud van kranen en hijsapparatuur, met meer dan 20 locaties en ca. 300 medewerkers.

Kom je kennismaken?

Laten we samen een kopje koffie drinken en de mogelijkheden verkennen! Klik hier om te reageren.
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Els Kottier op 074 – 240 38 32

Let op: Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde hulp van bureaus is niet gewenst.

Wil je vrijblijvend een kop koffie drinken? Of wil je direct solliciteren? Alles is mogelijk!

Voor meer informatie kun je bellen met Els Kottier op 074 – 240 38 32

Andere vacatures