KIS – KRAANBOUW

Projectmonteur Mechanisch

Kis Kraanbouw maakt klant specifieke hijsoplossingen, van indrukwekkende tooling tot aan complexe hijsinstallaties, geen project is hetzelfde. Hierdoor heb je als projectmonteur veel afwisseling in je werk. Je werkt aan projecten op locatie om deze te monteren of om een storing op te lossen. Voordat het project bij de klant plaatsvind, bouw je mee aan de projecten in onze werkplaats, waardoor jij de specialist bent van dat project.


In de werkplaats houd je bezig met diverse werkzaamheden, zoals het samenstellen en lassen van diverse hijsonderdelen en deze vervolgens af te monteren op een hijsinstallatie. Je werkt aan grote projecten waarbij state of the art technieken worden gebruik en veiligheid altijd voorop staat. Op locatie kun je aan de klant laten zien wat je hebt gemaakt. Hier kan zowel dat klant als jij trots op zijn. Als het project is geslaagd, ga je tevreden naar huis.

Locatie: Joure
Opleiding: MBO Werk- en denkniveau

Jouw verantwoordelijkheden:

 • In elkaar lassen van hijsonderdelen volgens tekening
 • Afmonteren van de hijsinstallatie zowel in de werkplaats als op locatie
 • Tekening kunnen lezen en overleggen bij afwijkingen
 • Op locatie klantvriendelijk en verantwoord aan het werk.

Wie zoeken we?

 • MBO werk en denkniveau in de techniek;
 • Je hebt 2 rechterhanden, sleutelt graag en hebt laservaring;
 • Je kunt technische tekeningen lezen;
 • Bent in bezit van een rijbewijs
 • Je bent leergierig en wil altijd bijleren

Wat bieden wij jou?

 • Teamgeest: Je wordt onderdeel van een warm, deskundig team met collega’s waar je op kunt bouwen en vertrouwen in een op en top werktuigbouwomgeving (bedenken, ontwikkelen, produceren, testen en inbedrijfstellen).
 • Waardering: Een royaal salaris, variërend van € 2.750,- tot € 3.500,- afhankelijk van je ervaring, en voordelenpakket op maat. 
 • Tijd voor ontspanning: 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (CAO Metaal en Techniek)
 • Ontwikkeling: Opleidingsmogelijkheden om je carrière een boost te geven (KIS Academy).

KIS Group staat bekend om haar expertise in hijsinstallaties. We zijn een dynamisch en innovatief bedrijf waar teamwork, passie en klanttevredenheid centraal staan. Werken bij KIS betekent werken bij dé specialist in hijs- en hefmiddelen, CNC techniek en Kraanbouw. Met 6 vestigingen in Nederland met 150 medewerkers en een regionale aanpak bieden we onze klanten de optimale ontzorging en continuïteit van hun bedrijfsprocessen. 

KIS Group Nederland is onderdeel van KIS Gruppen uit Noorwegen, een toonaangevende speler in Noorwegen op het gebied van de besturing en het onderhoud van kranen en hijsapparatuur, met meer dan 20 locaties en ca. 300 medewerkers.

Bij ons ga je jezelf uitdagen, we bieden veel dynamische en gevarieerde taken. De KIS Group ontwikkelt zich voortdurend en heeft competente mensen nodig.

Kom je kennismaken?

Laten we samen een kopje koffie drinken en de mogelijkheden verkennen! Klik hier om te reageren.
Voor meer informatie over de functie kun je mailen met Jeroen Huiskes (Projectleider) jeroen.huiskes@kisgroup.nl

Let op: Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde hulp van bureaus is niet gewenst.

Wil je vrijblijvend een kop koffie drinken? Of wil je direct solliciteren? Alles is mogelijk!

Voor meer informatie kun je bellen met Jeroen Huiskes op 06 46316978

Andere vacatures