Intro KIS

KIS Group is dé toonaangevende partij in Noorwegen voor de controle en het onderhoud van kranen en hijsapparatuur. In 2018 hebben we ons met KIS BV ook in Nederland gevestigd: we bestaan hier uit de bedrijven KIS ZUID BV (v/h Primoteq BV), KIS NOORD BV (v/h Bijlsma Hijs- & Heftechniek Joure BV) en KIS KRAANBOUW BV (v/h Bijlsma Hijs- en Heftechniek Projecten BV).

  • Geen verwondingen of ongevallen bij werknemers
  • Werknemersmotivatie 4.5/5 (sterk tot zeer sterk)
  • Klanttevredenheid 4.5/5 (sterk tot zeer sterk)
Over KIS Group

Werkwijze

In 2018 is Bijlsma Projecten samen met Primoteq overgenomen door KIS Group. Zo kunnen wij bouwen op de kennis van een van de grootste industriële dienstverleners op het gebied van kraaninspecties. Ook sluit dit goed aan bij ons doel om met onze expertise de beste klantervaring te realiseren. Samen met KIS hebben wij de volgende doelstellingen gedefinieerd:

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij Bijlsma Projecten gedurende het hele project en bij de installatie en montage van installaties centraal. Alle kranen voldoen aan de machinerichtlijnen (NEN), wet- en regelgeving, ISO 9001 en EN 1090 Welding. De veiligheid van onze installaties kan onafhankelijk worden vastgelegd en geclassificeerd door TÜV, DNV, Loyds of Buro Veritas. Eventuele risico’s van de installatie worden in samenspraak met klanten vastgelegd in de risico-inventarisatie.

Bijlsma Team

Overige diensten

Onze medewerkers adviseren over de meest uiteenlopende vraagstukken

Bouw op KIS Group
Neem contact op
Bel mij terug