Vacature: Servicetechnicus

Plaats in de organisatie

We zoeken specifiek voor de regio Amsterdam/Haarlem.

Doel van de functie

Als Servicetechnicus bij KIS Zuid BV ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van keurings-, onderhouds-, reparatie- en storingswerkzaamheden op locatie aan hijsinstallaties. Je legt verantwoording af aan de Vestigingsmanager.

Taken

Het zelfstandig verrichten van service, reparatie, onderhoud en uitvoeren van veiligheidsinspecties aan hijsinstallaties zoals bovenloopkranen, portaalkranen, botenliften, en kettingtakels op locatie bij klanten. Verder verhelp je storingen in deze installaties. Aspecten van constructie, mechanica, elektronica en besturing komen hierbij veelvuldig voor. De administratieve werkzaamheden verricht je middels een tablet. Tevens bespreek en evalueer je de verrichte werkzaamheden met de klant en adviseer je de klant over eventuele vervolgstappen.

Bevoegdheden

Als Servicetechnicus heb je de bevoegdheid om zelfstandig de hijsinstallaties te keuren en digitaal keuringsrapporten in te vullen. Verder heb je de bevoegdheid om advies aan de klant uit te brengen met betrekking tot het nemen van maatregelen en reparaties naar aanleiding van uitgevoerde werkzaamheden.

Profiel

  • Je hebt een MBO werk-denk niveau 3/4 en een afgeronde opleiding in de richting van Elektrotechniek en/of Werktuigbouwkunde;
  • Je hebt werkervaring in de techniek en bij voorkeur productkennis van hijsinstallaties en NEN 3140;
  • Het hebben van een EKH (Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen) diploma strekt tot aanbeveling;
  • Verder ben je communicatief- en luistervaardig en in staat om je in te leven in de klant, waardoor je een juiste vertaalslag kan maken van de klantbehoefte naar klantgerichte acties;
  • Daarnaast signaleer je commerciële mogelijkheden, je ziet kansen en benut deze;
  • Verder heb je oog voor veiligheid en lever je kwalitatief goed werk af. Je controleert of het eigen werk aan de kwaliteitsnormen en de geldende veiligheidsvoorschriften voldoet.

Bijzonderheden

Als Servicetechnicus dien je in het bezit te zijn van VCA VOL, rijbewijs B en draai je mee in de regionale storingsdiensten.
Van de Servicetechnicus wordt bereidheid tot het verder ontwikkelen in het vakgebied verwacht.

Ons aanbod

Wij bieden jou een uitdagende functie in een ervaren, dynamisch en innovatieve organisatie. Het arbeidsvoorwaardenpakket is royaal en mede gebaseerd op leeftijd, opleiding en ervaring.

Reageren

Wil je vrijblijvend een kop koffie drinken? Of wil je direct solliciteren? Klik hier om te reageren.
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met onze HR Officer Els Kottier op 06 58874251.

KIS Zuid BV aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Toegestuurde cv’s van een kandidaat door bureaus aan KIS Zuid BV zonder zoekopdracht van de afdeling HRM worden gezien als eigendom van ons. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door KIS ZUID BV als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. Het reproduceren van deze vacature, in welke vorm dan ook, geheel of gedeeltelijk, is niet toegestaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je vrijblijvend een kop koffie drinken? Of wil je direct solliciteren?

Voor meer informatie kun je bellen met onze HR Officer Els Kottier op 06 58874251

Andere vacatures