Vacature: Servicemonteur

Plaats in de organisatie

We zoeken specifiek voor de regio Noord Nederland.

Doel van de functie

Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van keurings-, onderhouds-, reparatie- en storingswerkzaamheden op locatie aan hijsinstallaties. Je legt verantwoording af aan de Servicemanager.

Taken

Het zelfstandig verrichten van service, reparatie, onderhoud en uitvoeren van veiligheidsinspecties aan hijsinstallaties zoals bovenloopkranen, portaalkranen, botenliften, en kettingtakels op locatie bij klanten. Verder verhelp je storingen in deze installaties. Aspecten van constructie, mechanica, elektra en besturing komen hierbij veelvuldig voor. De administratieve werkzaamheden verricht je middels een PDA (personal digital assistent). Tevens bespreek en evalueer je de verrichte werkzaamheden met de klant en adviseer je de klant over eventuele vervolgstappen.

Bevoegdheden

Als Servicemonteur heb je de bevoegdheid om zelfstandig de hijsinstallaties te keuren en digitaal keuringsrapporten in te vullen. Verder heb je de bevoegdheid om advies aan de klant uit te brengen met betrekking tot het nemen van maatregelen en reparaties naar aanleiding van uitgevoerde werkzaamheden.

Profiel

  • Jij hebt een MBO werk-denk niveau 3/4 en een afgeronde opleiding in de richting van Elektrotechniek en/of Werktuigbouwkunde.
  • Je hebt werkervaring als Servicemonteur en productkennis van hijsinstallaties en NEN 3140
  • Je hebt technische cursussen zoals elektrisch schakelen en besturingstechniek gevolgd.
  • Het hebben van een EKH (Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen) diploma strekt tot aanbeveling.
  • Verder ben je communicatief- en luistervaardig en in staat je in te leven in de klant waardoor je een juiste vertaalslag kan maken van de klantbehoefte naar klantgerichte acties.
  • Daarnaast signaleer je commerciële mogelijkheden, je ziet kansen en benut deze.
  • Verder heb je oog voor veiligheid, werk je kwaliteit gericht, je levert kwalitatief goed werk af en controleert of het eigen werk aan de kwaliteitsnormen en de geldende veiligheidsvoorschriften voldoet.

Bijzonderheden

Als Servicemonteur dien je in het bezit te zijn van VCA VOL, rijbewijs BE en draai je mee in de storingsdiensten.
Van de servicemonteur wordt bereidheid tot het verder ontwikkelen in het vakgebied verwacht.

Ons aanbod

Wij bieden jou een uitdagende functie in een ervaren, dynamisch en innovatieve organisatie. Het arbeidsvoorwaardenpakket is mede gebaseerd op leeftijd, opleiding en ervaring.

Reageren

Wil je vrijblijvend een kop koffie drinken? Wil je meer informatie? Of wil je solliciteren. Klik hier om te reageren. Whatssappen of bellen voor meer informatie mag ook. Bel Jan Ype Holtrop op 0657838073.

Bijlsma hijs- en heftechniek aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Toegestuurde cv’s van een kandidaat door bureaus aan Bijlsma hijs- en heftechniek zonder zoekopdracht van de afdeling HRM worden gezien als eigendom van ons. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door Bijlsma hijs- en heftechniek als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. Het reproduceren van deze vacature, in welke vorm dan ook, geheel of gedeeltelijk, is niet toegestaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je vrijblijvend een kop koffie drinken? Wil je meer informatie? Of wil je solliciteren?

WhatsAppen of bellen voor meer informatie mag ook. Bel Jan Ype Holtrop op 06-57838073

Andere vacatures