Door de toename van projecten zijn wij op zoek naar een slimme en zelfstandige Service Engineer Software voor langere tijd!

Locatie: Joure

Onze organisatie

KIS Kraanbouw is al ruim 35 jaar maatwerkspecialist in hef- en hijsvraagstukken. Wij hebben onze eigen engineers in huis. Bij elk project verdiepen wij ons in de situatie van onze klanten, zodat we altijd slim, efficiënt en duurzaam kunnen leveren. Op die manier zetten wij ons elke dag opnieuw in om van toegevoegde waarde te zijn.

Door de toename van projecten zijn wij op zoek naar een slimme en zelfstandige Service Engineer Software voor langere tijd. In ons team van engineers ontbreekt nog een collega die onmisbaar is voor het realiseren van onze ambities. Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken: Een Service Engineer Software

Als Service Engineer Software bij ons weet je één ding zeker, jouw baan is dynamisch en afwisselend! En dit allemaal binnen de Nederlandse grenzen! Wellicht dat je op dit moment werkzaam bent als internationaal commissioning/service of field engineer, maar toch meer thuis wilt zijn. Dan is deze vacature een uitgelezen kans!

In deze functie werk je mee in diverse disciplines en ben je allround inzetbaar voor diverse projecten. Dit doe je zowel bij de klant op locatie als vanuit je thuisbasis.

Je bent voor de klant het eerste aanspreekpunt bij problemen met opgeleverde hijsinstallaties op het gebied van besturingstechniek. Je bent met regelmaat bezig met storingen uitlezen en analyseren om deze vervolgens te vertalen naar een servicegerichte oplossing en denkt ook mee in modificaties van hijsinstallaties van de klanten en voert deze door.

Daarnaast draai je mee in nieuwe projecten, schrijft mee aan functionele omschrijvingen, werkt mee aan de software in TIA Portal en neemt installaties in bedrijf.

Dit zijn je hoofdtaken:

  • Je neemt als Service Engineer Software alle vraagstukken aan van de bij klanten geïnstalleerde hijsinstallaties op het gebied van besturingstechniek, analyseert deze en biedt een passende oplossing.
  • Je verzorgt de inbedrijfstelling van nieuwe hijsinstallaties.
  • Geeft advies of instructies aan collega’s bij verstoringen.
  • Zorgt voor de documentatie behorende bij de hijsinstallatie op het gebied van FAT /SAT/ storingen, etc.

Je past in dit profiel:

  • Je hebt HBO Werk- en denkniveau op het gebied van elektrotechniek en/of industriële automatisering
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring

Dit is wat wij jou bieden:

  • Een dynamisch werkomgeving in op maat gemaakte hijsoplossingen waarbij geen project hetzelfde is.
  • Een groeiende organisatie met een informeel karakter met ruimte voor je eigen ontwikkeling.

Kom je kennismaken?

Laten we samen een kopje koffie drinken en de mogelijkheden verkennen! Klik hier om te reageren.
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Olaf Keur op 06 43008712.

Let op: Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde hulp van bureaus is niet gewenst.

Wil je vrijblijvend een kop koffie drinken? Of wil je direct solliciteren?

Voor meer informatie kun je bellen met Olaf Keur op 0643008712

Andere vacatures