Wij zoeken een: Mechanical Engineer M/V voor 38 uur per week

Locatie: Joure

Onze organisatie

KIS Kraanbouw is al ruim 35 jaar maatwerkspecialist in hef- en hijsvraagstukken. Wij hebben onze eigen engineers in huis. Bij elk project verdiepen wij ons in de situatie van onze klanten, zodat we altijd slim, efficiënt en duurzaam kunnen leveren. Op die manier zetten wij ons elke dag opnieuw in om van toegevoegde waarde te zijn.

Door de toename van projecten zijn wij op zoek naar een slimme en zelfstandige Service Engineer Software voor langere tijd. In ons team van engineers ontbreekt nog een collega die onmisbaar is voor het realiseren van onze ambities. Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken een: Mechanical Engineer M/V voor 38 uur per week

Als mechanical engineer kom je in het KIS team die verantwoordelijk is voor de ontwerpen van onze hijsequipment. Deze variëren van kleine maar indrukwekkende tooling tot grote complexe hijsinstallaties zoals portaalkranen.

We weten als geen ander dat deze materie af en toe breinbrekers kan opleveren, maar met al je vragen kun jij bij je collega’s terecht. Je wordt vanaf het begin begeleid door mee te lopen in het gehele proces van offerte tot aan
uitvoering.

Hierdoor weet je wat de organisatie nodig heeft en neem je zelf de vrijheid tot het maken van beslissingen ten bate van KIS Kraanbouw. Bij ons is geen project hetzelfde en kun je elke keer van je beste kant laten zien.

Over jou in de rol van Mechanical Engineer

Afgelopen jaren heb jij ervaring opgedaan in de machinebouw als mechanical engineer. Je bent analytisch ingesteld en je kunt daarnaast onder tijdsdruk presteren zonder het doel uit het oog te verliezen. Je bent op zoek naar een volgende stap in je loopbaan. Een organisatie wat meedenkt met jouw wensen en uitdagende projecten voor je klaar hebt liggen.

Binnen het team ben je een betrouwbare speler die goed verwachtingen kan managen over je ontwerp. Dit doe je door op regelmatige basis pro actief te overleggen met de afdeling sales, inkoop en natuurlijk de klant. Samenwerken, luisteren en vragen stellen doe je van nature. Je bent in staat om besluiten te nemen en deze goed te onderbouwen.

Dit heb je al in huis als Mechanical Engineer:

 • HBO-niveau Werktuigbouwkunde;
 • Een aantal jaren ervaring in de functie van engineer
 • Kennis van Inventor of vergelijkbaar.
 • Kennis van de machinerichtlijn en belangrijke normeringen;
 • Je wilt door ontwikkelen, innovatie in je werk en in de techniek ga je niet uit de weg.
 • Sterker nog, je draagt graag ideeën aan.

Ons aanbod van KIS Kraanbouw:

 • Een goed salaris afhankelijk van je ervaring vanaf €3.400,- tot aan €3.900,-, afhankelijk van de ervaring die je meeneemt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen
 • Een informele, open en collegiale werksfeer.
 • Mogelijkheid voor het volgen van aanvullende trainingen en cursussen.
 • Een op en top werktuigbouwomgeving (bedenken, ontwikkelen, produceren, testen en inbedrijfstellen)

Kom je kennismaken?

Ben jij de mechanical engineer die we zoeken? Reageer dan snel en stuur een bericht naar KIS Kraanbouw. Wil je meer informatie over deze vacature, neem contact op met Welmer van der Meer (Lead Engineer) welmer.vandermeer@kisgroup.nl of stuur een bericht naar Angelique Veenstra (HR) angelique.veenstra@kisgroup.nl.

Let op: Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde hulp van bureaus is niet gewenst.

Wil je vrijblijvend een kop koffie drinken? Of wil je direct solliciteren?

Voor meer informatie kun je bellen met Olaf Keur op 0643008712

Andere vacatures