KIS – HIJS- EN HEFTECHNIEK

Service & Onderhoud

Keurmeester hijsmiddelen

Als keurmeester hijsmiddelen ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van keuring/inspectie en bijkomende reparatie werkzaamheden op locatie bij onze klanten. Hier ga je bezig met keuringen aan alles wat onder de haak zit. Dit zijn producten zoals kettingen, hand kettingtakels, platenklemmen, maar ook bijvoorbeeld rolsteigermaterialen.

Je hebt je eigen laptop waarop je rapporteert, verslag uitbrengt en eventueel materialen op bestelt. Je hebt veel contact met de klant, je bespreekt en evalueert jouw werkzaamheden en je geeft advies over benodigde (preventieve) reparaties. Soms ben jij een paar dagen bezig bij één klant maar je kan ook meerdere klanten op een dag hebben.

Locatie: Noord Nederland, kantoor Joure
Opleiding:
MBO 3 / 4 Werktuigbouwkunde

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Zelfstandig uitvoeren van keuringen, inspecties en bijkomend service, reparatie en onderhoud aan diverse hijsinstallaties.
 • Opstellen van digitale rapportages en keuringsrapporten.
 • Klanten voorzien van professioneel advies over onderhoud, vervolgstappen en optimalisatie van hun installaties.

Wie zoeken we?

 • Iemand met MBO 3/4 in Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde.
 • Een technische duizendpoot met passie voor het vak.
 • Klantgericht, communicatief sterk en altijd op zoek naar verbetering.
 • Iemand met een scherp oog voor detail, kwaliteit en veiligheid

Wat bieden wij jou?

 • Teamgeest: Je wordt onderdeel van een warm, deskundig team met collega’s waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Wij hebben een eigen engineering afdeling (mechanisch, elektrisch en software) waardoor je ook altijd een back-up hebt bij uitdagende situaties.
 • Waardering: Een royaal salaris, variërend van € 2.200 tot € 3.500 afhankelijk van je ervaring, en voordelenpakket op maat. 
 • Tijd voor ontspanning: 25 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen (CAO Metaal & Techniek)
 • Ontwikkeling: Een gedegen opleiding tot EKH Keurmeester (zie ook www.EKH.nl) en andere opleidingsmogelijkheden om je carrière een boost te geven (KIS Academy).
 • Een eigen service bus of auto met gereedschappen, een telefoon en een laptop.

KIS Group staat bekend om haar expertise in hijsinstallaties. We zijn een dynamisch en innovatief bedrijf waar teamwork, passie en klanttevredenheid centraal staan. Werken bij KIS betekent werken bij dé specialist in hijs- en hefmiddelen, CNC techniek en Kraanbouw. Met 6 vestigingen in Nederland met 150 medewerkers en een regionale aanpak bieden we onze klanten de optimale ontzorging en continuïteit van hun bedrijfsprocessen. 

KIS Group Nederland is onderdeel van KIS Gruppen uit Noorwegen, een toonaangevende speler in Noorwegen op het gebied van de besturing en het onderhoud van kranen en hijsapparatuur, met meer dan 20 locaties en ca. 300 medewerkers.

Bij ons ga je jezelf uitdagen, we bieden veel dynamische en gevarieerde taken. De KIS Group ontwikkelt zich voortdurend en heeft competente mensen nodig.

Kom je kennismaken?

Laten we samen een kopje koffie drinken en de mogelijkheden verkennen! Klik hier om te reageren.
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Ulco Stoffelsma op 06 25437238.

Let op: Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde hulp van bureaus is niet gewenst.

Wil je vrijblijvend een kop koffie drinken? Of wil je direct solliciteren? Alles is mogelijk!

Voor meer informatie kun je bellen met Ulco Stoffelsma op 06 25437238

Andere vacatures