Testen en certificeren

De beste klantervaring

Veiligheid voorop

EKH gecertificeerd

Duurzaam Innoveren

Testen en certificeren

Veiligheid voorop

Op uw hijsgereedschappen is een wettelijke keuringsplicht van toepassing. De keuringsfrequentie hangt af van het type hijsgereedschap. Onze gecertificeerde testspecialisten hijs- en heftechniek kunnen u precies vertellen aan welke normen uw hijsgereedschap moet voldoen. We voeren de keuringen hijsgereedschappen stipt en deskundig uit.

Gecertificeerde test- en keuringsspecialisten

Kis Group beschikt in heel Nederland over gecertificeerde test- en keuringsspecialisten. Voor zowel uw hijsgereedschappen als uw klimmaterialen en valbeveiliging voorzieningen. We zetten hier uiteraard gekalibreerde meetapparatuur bij in. De vereiste en wenselijke procedures voor testen, keuringen en certificering stemmen we zodanig met u af dat de continuïteit van uw bedrijfsprocessen gewaarborgd is.

Mobiele trekbanken

Voor het testen van hijsgereedschappen op locatie beschikken wij over een groot park aan mobiele trekbanken. Door de inzet van mobiele trekbanken met onderdelenmagazijn kunnen we uw hijs- en hefgereedschappen testen bij u op locatie volgens de EKH richtlijnen.

Onze mobiele trekbanken

Img 20170913 Wa0003
Mobiele trekbank 50 ton
Whatsapp Image 2021 12 09 At 15.09.36
Mobiele trekbank 30 ton
Img 20180522 Wa0000
Mobiele trekbank 12,5 ton
Direct contact met onze specialisten

Onze medewerkers adviseren over de meest uiteenlopende vraagstukken

Bouw op KIS Group
Neem contact op
Bel mij terug