Preventief en onderhoud volgens fabrikant voorschriften

De beste klantervaring

Veiligheid voorop

EKH gecertificeerd

Duurzaam Innoveren

‘Voorkomen is beter dan genezen’, daar geloven wij in.

Wij zijn dan ook van mening dat één verplichte keuring per jaar eigenlijk te weinig is. Met name voor kranen die continu in bedrijf zijn. Daarom is bij ons investering in gestructureerd onderhoud belangrijk. En inmiddels zijn de resultaten een feit. Minder storingen, waardoor minder stilstand en geen onvoorziene kosten. Behoud van installaties en dus nog méér bedrijfszekerheid.
En dat is wat we allemaal graag willen, toch?

Alleen is echter maar alleen, dus daarom doen onze monteurs het samen. Samen met u. Onze monteurs maken SWP berekeningen, lezen kranen op afstand uit, geven instructies, maken storingsanalyses en zorgen voor goed voorraadbeheer.

Maar de uiteindelijke ‘clue’ is meedenken en onderbouwd advies geven. De kern van alles. En daar profiteert u van. En omdat de tijd niet stil staat en wij dat ook niet willen, wordt er achter de schermen hard gewerkt aan diverse ontwikkelingen. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van een virtual reality bril. Dit maakt het o.a. mogelijk om voortaan op locatie of op afstand ondersteuning te bieden bij onderhoud – en storingsanalyses. Door ontwikkelen, mee gaan met de tijd en beweging. Daar houden wij van.

Direct contact met onze specialisten

Overige diensten

Onze medewerkers adviseren over de meest uiteenlopende vraagstukken

Bouw op KIS Group
Neem contact op
Bel mij terug